Nu reusesti sa te ingrasi spre norocul tau, greutatea ta este normala pentru inaltimea ta, nu te lua dupa toti care zic H-1. 1=G ca nu este adevarat, este un calcul empiric care se potriveste doar intr-o scurta plaja de inaltimi, intre 1. 7 si 1. 8 m, ai auzit tu ca pigmeii sa aiba 0 kg? BMI (body mass index) este cea mai folosit indice pentru determinarea starii de sanatate, dar nu se poate aplica in toate cazurile si mai intra si alte masuratori pentru o determinare precisa.
Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si acolo gasesti sfaturi privind o dieta sanatoasa, potrivita la cazul tau.
Nu uita de asemenea sa faci multa miscare, ori vrei sa faci colacei? :)
Esti perfecta! Eu am 168 de cm si 55 de kg si VREAU sa ajung la 47 de kg. Esti cum se zice la mine in Ardeal "tumna buna"
Buna! Esti un pic cam mica de talie, dar greutatea ta este perfecta! Nu este neaparat nevoie sa te ingrasi.
Nu consider ca esti prea slaba.Eu una am aceeasi inaltime si 45 de kg(greutatea mea constanta)si nu arat exagerat de slaba si sunt sigura ca aceeasi poveste e si in cazul tau.Cat despre greutate, este destul de ok(cei care se pricep, nu mi-au spus nimic referitor la aceasta).