Întrebare recomandată | andreea002 a întrebat:

la cat timp trebuie schimbata solutia lentilelor de contact daca le folosesc zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nolifenodeath a răspuns:

Pai depinde sti ca nu ai voie sa le porti toata ziua maxim 4-5 ore asta da nu sunt de alea cu dioctrimi si de regulat se schimba la 6 sau 12 luni depinde de calitate ai grija.

6 răspunsuri:
| BalonashCuHeliu a răspuns:

O data de 2 ori la saptamana

| Azµre a răspuns:

De 2-3 ori pe săptămână

| PinkSky a răspuns:

Buna.Eu am lentile de contat incolore pentru miopie si lichidul il schimb odata la saptamana. Daca sunt ca ale mele lentilele le poti tine pe ochi si o saptamana la rand.Majoritatea oftalmologilor exagereaza cand zic o zi si noaptea jos etc.Eu le am de 3 ani si nu am patit nimichappy Sper ca te-am ajutat.

| nistor12 a răspuns:

Pai la 2 luni maxim de obicei se schimba si la o luna dar se invecheste asa ca iti recomand sa le schimbi odata pe luna..Mersi si sper ca te-am ajutat. Funda

| adrianclaudiu a răspuns:

Intreaba doctorul

| andreea002 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri