| Copilasha a întrebat:

La ce este buna pasta ce cicic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

La nimic, nu exista asa ceva.

| Copilasha explică (pentru evenso):

Cum sa nu existe? rolling on the floor)) Am vazut cu ochii mei. Am auzit ca e buna pentru micsorarea nasului, dar vroiam sa aflu mai multe.

| evenso a răspuns (pentru Copilasha):

Nasul nu se micsoreaza cu nici o pasta.

| Copilasha explică (pentru evenso):

Pai, eu am auzit de la o fata, ca la ea s-a micsorat. Si daca nu avea efect, nu cred ca mai aparea in farmacii/plafare.

| evenso a răspuns (pentru Copilasha):

Ce ar fi sa te lamuresti singura, maine sa te duci la farmacie, cere sa iti arata aceea pasta si sa citesti prospectul?
Este cel mai simplu, dar parerea mea ca nu exista nici o crema care are ca efect micsorarea nasului sau alte parti ale corpului.

| Malphite a răspuns:

Pasta de cicic, micsoreazä nasul si o poti procura din farmacii.Mai exact nu pot garanta nimic. Din päcate eu sunt in afara tärii si stiu doar cä se aplicä pe nas, timp de douä luni si micsoreazä partea cartilaginoasä si carnoasä a nasului.
Baftawinking

| Copilasha explică (pentru Malphite):

Am mai gasit raspunsul asta.