| paxui21 a întrebat:

Buna la fete salut la baietiii... ma numesc alexe am 21 de ani si nu stiu ce se intampla cu mine ..ba slabesc ba ma ingras... este normal la 21 de ani sa am 64 kg? intru mereu in panica si ma tot gandesc de ce slabesc si dupa ma ingras imediat?
ce ar putea fi? va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Maddiex3 a răspuns:

In primul rand spune inaltimea ta si daca esti fata/baiat.

| fabiola a răspuns:

Mici oscilatii in greutate sunt explicabile la aceasta varsta! Incearca sa mananci cat mai sanatos, sa faci sport!

| Empathizer a răspuns:

64 de kg poate fi sau nu o greutate normala la varsta ta, depinde de inaltimea pe care o ai.
Iar variatiile de greutate se pot datora unuei tulburari alimentare de tip compulsiv. Asta daca nu e vorba de mica variatie sezoniera de la vara la iarna, pentru ca iarna punem cateva kg pe noi in mod normal.

| paxui21 explică (pentru Maddiex3):

Am 21 de ani 64 kg, 1, 74 inaltime! e normal?