| AlexandruExTreMe a întrebat:

La inceput cand te apuci de fumat te ameteste in cap si iti vine sa vomiti vreo o saptamana? Asa mi-a spus un prieten!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anitha a răspuns:

Nu este adevarat, acum depinde si de organism, dar nu este ceva care sa te sperie la inceput happy! Funda :*?

4 răspunsuri:
| bonniem98 a răspuns:

Ti se face rau, da, dar nu iti vine sa vomiti toata saptamana!

| Psychopath a răspuns:

Nu, nu are cum, chiar daca nu esti obisnuit cu fumatul (logic daca te apuci) nu ai cum sa vomiti, multi s-au apucat de fumat, si nu au vomitat.

| IngerCazator a răspuns:

Depinde de organism. De exemplu eu cand am inceput sa fumez ma lua ameteala dar in 5 min imi trecea. Acum insa nu ma mai ia ameteala...
Daca vrei sa te apuci de fumat, eu zic mai bine sa nu. Ca dupa aceea o sa vrei sa te lasi si nu o sa poti, doar daca ai vointa. Eu una pot in orice moment sa ma las de fumat dar altii se lasa mai greu. Oricum faci ce vrei

| SparkleO a răspuns:

Nu vomiti, dar o sa tusesti putin big grin