| Laura0307 a întrebat:

Buna! La noul meu loc de munca, stau foarte mult in picioare (8ore), din care doar 30 minute stau jos, la pauza de masa… ma dor picioarele ingrozitor. Imi puteti da niste sfaturi despre ce at trebui sa fac sa nu ma mai doara atat de rau? Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Incaltaminte cu talpa groasa.
Cu cat talpa este mai aproape de pamant, cu atat picioarele dor mai tare.

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Mai sunt si ciorapii compresivi care sunt buni de luat in calcul.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te vei obisnui cu timpul, ca asa este la inceput dupa o viata sedentara.

| sierra1 a răspuns:

"stau foarte mult in picioare... ce at trebui sa fac"

Evident, schimbă jobul!

| Frank51 a răspuns:

Ai cam dar funda aia aiurea. Nu ai nevoie de talpă groasă, ai nevoie de o talpă ergonomică. Talpa groasă poate sa aibă și 10 centimetri și să fie tare ca betonul.

Încălțămintea ergonomică sportivă susține foarte bine talpa piciorului și reduce din durere.

| ioana748 a răspuns (pentru Frank51):

Asa este, trebuie sa fie flexibila si usoara, dar cu siguranța a inteles la ce ma refer.
Ideal incaltaminte sport.
Ti as ceda funda daca as putea, pentru ca desi multumesc celor care mi-o dau nu imi foloseste la nimic, nici nu inteleg rostul ei.
Toate cele bune,

| Frank51 a răspuns (pentru ioana748):

Rostul fundei e recompensarea celui mai bun răspuns din punctul de vedere al inițiatorului întrebării. Faptul că eu am spus că a dat fundă aiurea e doar o părere personală, nu m-am referit nicidecum că aș vrea-o.

| ioana748 a răspuns (pentru Frank51):

Am inteleshappy

| ioana748 a răspuns:

Multumesc pentru funda❤️

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este sănătos să stai în picioare atâta timp. Va trebui să ai un loc de muncă unde să combini statul în picioare cu statul pe scaun.

| Cinic a răspuns:

Si eu stau la fel ca tine. Din ce spui imi este usor sa deduc ca esti muncitoare in fabrica. O colega de a mea baga picioarele in apa calda cu sare. Pe mine mai rau ma doare coloana si muschii.