anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La o examinare in oglinda în zona intima am observat că himenul meu este intact, foarte intact laughing Acum ceva timp văzusem anumite poze cu tipuri de himen iar al meu pare foarte gros și nu vad nicio gaura prin care sa se poată scurge menstruația ( desi am menstruație ). Am fost la medicul ginecolog ( cu o alta problema ) iar aceasta nu mi-a spus cum că ar fi vreo problema cu zona mea intima așa că, mi-ați putea spune de ce vaginul meu într-un mod sau altul pare că nu există din pricina himenului laughing?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Este normal ceea ce ai vazut. Daca te vei uita in ziua in care iti vine mentruatia, o sa observi sa el,, se da" putin mai pe margine pentru a permite scurgerea

2 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Daca el nu a spus nimic inseamna ca ce a vazut este ok.