| Zazy a întrebat:

La operatia cu laser, pentru a micsora dioptriile, exista riscuri? Imi este frica. As vrea sa fac la 18 ani, dar am vazut ca majoritatea oamenilor nu sunt multumiti de aceasta operatie. Altii nu vad bine, altii vad dublu, dupa operatie, iar altii vad perfect de parca nu ar fi purtat niciodata ochelari.Am mai pus o intrebare, dar nici un raspuns nu m-a ajutat. Cine a facut-o? Exista riscuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Miau1617 a răspuns:

Buna Zazy! Nu am experimentat pe pielea mea operatia pentru micsorarea dioptriilor, dar o matusa de a mea a facut-o si simcer a fost multumita de rezultat! Vedea parca mai bine decat prin ochelari(asa spune big grin ).Nu exista decat riscul de a vedea blurat.Mai bine sa te folosesti de o pereche de ochelari sau lentile de contact! Acesta e sfatul meu, dar pentru un sfat precis, apeleaza un medic si cere-i ajutor.

| sunshine93 a răspuns:

Eu am facut operatie la un singur ochi. aveam astigmatism miopic si ambliopie. dioptrie -4. operatia a durat 10 minute. fara durere. fara complicatii. externare imediata.a doua zi am avut dureri cumplite..usturime plus multe lacrimi (nu te mint).dar eu zic ca se merita.am vazut mult mai bine dupa operatie:p. orice operatie ai face exista riscuri.dar daca nu risti nu castigi..so go for ithappy