| MineIsLikeABridge a întrebat:

la ora de sport, imi era sete, rau de tot simteam ca mor de sete, profesorul ca tampu nu m-a lasat sa beau apa, orice ii spuneam si am baut dintr-o sticla gasita pe acolo, pe terenul de sport, acuma se pare ca am luat rosu in gat, dar imi e frica ca nu cumva sa fi luat si herpes, nu stiu cine a baut de acolo, dar imi e frica big grin fiindca mi se pare ceva oribil happy
Exista sanse sa fi luat herpes?
Se poate trata permanent?
Ce este el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| iDangerous a răspuns:

Profesori inconştienţi. De parcă i-ai fi cerut luna de pe cer. Trebuia să te duci să-ţi iei apă. Te iei după toţi netoţii. Am aşa o pică pe profesorii de sport, sunt absurzi. În fine. Herpesul este o rană la buze şi este trecătoare. Dacă o tratezi cum trebuie în câteva zile va dispărea.

| MineIsLikeABridge explică (pentru iDangerous):

Cam asa e, oriunde am mai fost sa fac vreun sport, beam apa cand imi era sete, nu cand imi permitea cineva...
Pana acuma nu am si au trecut 4 zile, deci cel mai probabil nu am luat nimic?

| iDangerous a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Probabil că nu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dracu stie ce microbi erau pe sticla aia... ti a trebuit multa minte sa faci asa ceva?

| MineIsLikeABridge explică (pentru suntserios):

Nu, mi-a trebuit sa mor de sete...

| FabianelSHAF a răspuns:

Da exista sanse normal.
Trebuie sa consulti un doctor sau medicul de familie ei va sti sigur ce-i de facut.

| Sophia1100 a răspuns:

Iubesc TPU!

| Buldog1 a răspuns (pentru Sophia1100):

Ai probleme cumva>?

| CaPoNe95 a răspuns:

Nu iti face griji! probabil rosu in gat ai facut din cauza efortului, aerului rece, etc.herpes poti lua dar acum depinde de organismul fiecaruia. daca iti apare in jurul buzelor o bubita cu coaja ala este herpesul.si se trateaza cel mai bine cu pasta de dintihappy.pui pe acea zona pasta de dinti seara, si lasi pana dimineata, si faci asa 2-3 zile si iti va trece, nu te mai speria ca nu e nimic rau, de care sa iti faci probleme!

| MineIsLikeABridge explică (pentru CaPoNe95):

Pana acuma nu am si au trecut 4 zile, deci cel mai probabil nu am luat nimic?