Tatal prietenului tau cred ca e constient de anumite lucruri dar nu-i pasa, daca el nu vrea sa se lase de buna voie de alcool atunci cred ca orice solutie de a-l face sa renunte va esua...
Nu, nu e nici o solutie din afara. la fel ca in cazul oricarei alte dependente totul depinde de persoana respectiva, familia si prietenii nu pot face nimic.
Consumul de alcool este un viciu, din pacate nu prea ai ce ii face. Eu cel putin am incercat sa il conving pe batranu' sa lase bautura dar mi-a zis asa : "Bautura se va lasa de mine!"
Am zis daca il bag in spital nu rezolv nimic si asa il ignor de 5-6 ani de zile.
Buna ziua!
Solutie ar fi o terpaie sau la dezalcolizare, pe care sigur nu le accepta.
Exista in farmacii niste sticlute pentru asa ceva, i se toarna 2 - 3 picaturi in sticla/pahar pentru ca organismul sa ii respinga alcoolul. Acum, nimeni nu stie cat de insistent este tatal respectiv, iar abstinenta de la alcool va dura.
Sanatate!
Pai asta e alegerea lui.Pai el se lasa singur daca nu asta este. El este beat de felul lui o gustat si o vazut ca ii place si nu se mai lasa. Va vedea el cand se imbolnaveste sihic si alcolul il ataca la inima te sfatuiesc sai dai o conditie in care sa se lase de ex iti dau aia daca te lasi si asa mai departe sper ca te-am ajutat. Funda!
Ar fi bine ca prietenul tau sa il intrebe pe tatal sau la cine tine mai mult la alcool sau la el. Daca nu merge ar putea sa se prefaca beat ( depinde de cati ani are ).