anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la sfarsitul lunii plec in Romania si o sa stau 2 saptamani. As vrea un sfat/parere, acum 3 saptamani am facut ecografia transvaginala si mi s-a recoltat urina (din cauza spotting-ului).
Peste 3 zile o sa fiu in 10 saptamani.
Analizele pe care le-am facut sunt destule pentru aceasta perioada?
Cand am dus scrisoarea de la ginecolog am vrut sa vorbesc cu medicul,insa, de la receptie nu au vrut sa ma lase sa o duc personal.
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dalidah a răspuns:

Nu, nu sunt suficiente. Este necesar aboslut ca macar profilul Torch sa fie facut in perioada asta. De la medicul de familie vei primi recomandarea catre analizele uzuale de sange (sa stii daca stai bine cu fierul, calciul, glicemia, etc), iar de la medicul ginecolog profilul Torch si o analiza de secretie, eventual si un PAP. MINIM! E foarte imporatnt sa stii daca nu cumva esti purtatoare de vreun balaur ce poate cauza pierderea sarcinii sau vreo afectiune lui bebe. Nu vreau sa te sperii, dar e mai bine sa stii! Sanatate!