| BelehuzCorneliaAlexandra a întrebat:

Buna la toata lumea.Am o problema foarte serioasa cu acneea in sensul ca nu reusesc sa scap de cosurile de pe spate si piept.Ma lupt de ani de zile cu dermatologi,pastile,creme, argila etc si nimic.Recomanati-mi un dermatolog foarte bun din Constanta la care ati fost si va scapat de asemenea "boala urata".Mentionez ca nu am mai fost la dermatologi din Constanta. Apreciez daca ma puteti ajuta.dau fundita kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi și la ce dermatologi ai fost? Deduc că ești din Constanța!
Ai nevoie de analize de sânge, dozările hormonale, etc.
Pa, pa.

| BelehuzCorneliaAlexandra explică (pentru Legiuitoarea):

Sunt nascuta in Dorohoi jud.Botosani dar m-an mutat aici ca m-am casatorit. Ultima oara cand am facut analize de sange mi s-a zis ca nu am nimic dar nu cred. Ceva trebuie sa fie.

| Anablondyi a răspuns:

Spune-mi te rog in ce consta alimentatia ta.adica degeaba iei pastile te dai cu creme daca tu ai o alimentatie complet nesanatoasa

| BelehuzCorneliaAlexandra explică (pentru Anablondyi):

Mananc multe fructe, salate, branzeturi...nu ma omor dupa dulce sau dupa fast-food-uri..indiferent ce mananc sau ce beau tot problema aceasta o am.