| nicoleluta0022443367788 a întrebat:

Buna la toti. am probleme cu transpiratia transpir foarte tare la spate la incheieturi si plus la asta inca mi-a iesit si niste alergie pe picioare cred ca e de la caldura ca sunt niste cosuri cu punoi ion ele va rog mult ajutati-ma, dau funda merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Daca sunt cosuri cu puroi, clar nu vorbim despre o alergie.
Poti avea tensul senibil si datorita transpiratiei eliminate sa iti apara aceste bubite.Nu prea ai ce face in acest sens... Dusuri cat mai multe, evita soarele direct pe piele si stai imbracata cat mai lejer.

| nicoleluta0022443367788 explică (pentru bulin):

Pai da nu pot sa evit soarele deoarece deseori merg in masina si transpir cind merg la ore sau cu pritenii nu pot sa stau doar in casa e vara doar dar am citeva si iarna adica bubite din alea rosii am consultat medicul de familie dar mi-a dat niste pastile sa nu ma manince nu m-a dat ceia de ce am eu nevoie

| bulin a răspuns (pentru nicoleluta0022443367788):

Atunci cere-i bilet de trimitere la dermatologie si cere o parere de acolo...