| Stefan3D a întrebat:

Buna la toti happy

Este posibil ca din cauza unei lovituri la spate puternice, a 2 zi subiectul sa aiba stari de voma si chiar sa vomite?

Organismul e ciudat... de asta va intreb ca nu stiu ce se intampla.

P.S : Nu este tema!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Buna Stefan, da, este posibil mai ales ca lovitura este puternica. eu am cazut pe spate din cires si vreo 3 zile am dat la boboci si m-a durut capul ingrozitor!

| G2225hda a răspuns (pentru luiza):

Si cum e asta un raspuns castigator? o poveste cum ai cazut din copac?

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! reactiile adverse apar dupa o perioada, nu obligat in aceiasi zi, asa cum ai zis si tu, organismul e ciudat si nu ajungem sa il cunoastem in totalitate.
O zi buna si multa sanatate!

| PsihinG a răspuns:

Este posibil ca in urma unei lovituri puternice in spate sa ai stari de voma si chiar ameteli, mai ales daca lovitura a atins coloana vertebrala unde se afla toti nervi din organism.
In urma unei asemenea lovituri, e bine ca persoana respectiva sa mearga la medic sa i se faca radiografie ca nu cumva in timp starea lui sa se agraveze.