| boborock2011 a întrebat:

Buna la toti, in dimineata aceasta m-a muscat o pisicuta de maxim o luna. 3 muscaturi, dar fara sange, exact cum te-ai fi intepat cu un ac... si dupa ce m-am spalat, nu se observa nimic... ce tratament trebuie sa iau? nu vreau injectie happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Dienuka a răspuns:

Cred ca te referi la vaccinul antirabic. Se face preventiv, in cazul de muscatura de caine sau de pisica, insa in cazuri serioase. Daca pisicuta este de casa si are facute vaccinuri nu ar fi o problema. Te poti da local cu Betadine (dezinfectant) si Baneocin (antibiotic local).
Sanatate.

| alexa23 a răspuns:

Dienuka, ce vaccinuri sa aiba facute daca zice ca are maxim o luna?

| Mary496 a răspuns:

KapshunaxD te-a luat un pic cam tare, dar are dreptate.Nu ti se intampla nimic, pe mine m-a muscat pisica mea de zeci de ori cand nu avea inca vaccinul facut!

| Betty a răspuns:

Ai grija sa nu mori! interneazate in spital! s-ar putea sa iasa balauri de acolo nail biting vaaai...moare baiatul crying
ce injectie? laughing n-ai nimic mailaughing
esti belearolling on the floor ce putea sa-ti faca mata aia care abia a facut ochi?! rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de mineeeeee
vrei tratament ca te-a rontait un pic pisicuta si nici nu ti-a dat macar sangele?
n`ai nimic laughing e ca si cum te-ai fi zgariatlaughing
offff doamne
sunteti pateticioh go on