| giada05 a întrebat:

Buna la toti, intarziere de 52 de zilecrying crying crying, ati auzit cazuri sa fii insarcinata si testul sa fie negativ? am facut o multime de teste toate negative, si chiar astazi unu, c. m. nici gand..., maine am programare la doctor, eu totusi sper sa fie sarcina...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AcI a răspuns:

Felicitari daca esti insarcinata!
Poate is testele defecte... sti si tu ca unele programe nu sunt compatibile cu windowsurile de exempolu nfs carbon nu merge pe vista bazic sad... sper ca intelegi ce vreau sa spun tongue

| oracoluldindelphi a răspuns:

Da, am auzit de cazuri de genul asta. Mergi la un ginecolog si vezi care e problema. Succes!
Http://oracolul.net

Abh
| Abh a răspuns:

Din pacate nu cred ca esti gravida, la o asa intarziere testul, oridecare ar fi el, ar fi pozitiv.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se mai intampla ca testul sa fie negativ in sarcina, dar nu cred ca asta e posibil la 52 de zile de intarziere. Totusi, cum esti programata abia acum la consult? Trebuia s-o faci cel putin cu 40 de zile inainte. Daca esti insarcinata, ai pus in pericol viata copilului si integritatea lui in perioada cea mai importanta a sarcinii.

| lucia_6658 a răspuns:

Mergi la un medic, lasa cititul si parerile celordin jur!