| Funditzu a întrebat:

Bună...Locuesc la țară și astăzi mă jucam în curte.Eram încălțată in ghete aveam și ciorapi.Un cui a răzbătut prin gheată si prin cioarap si putin doar cu virful cuiului mi-a intrat. Bunica mi-a bandajat piciorul si a pus pe bandaj spirt.Ce trebuie sa mai fac sa nu ma doara.Nu am dureri dar totuși mi-e frica.Dau funda.Am nevoie de multe sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai fara frica.Asa doare cuiul. Daca a intrat doar putin si apus spirt, e ok.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la medicul de familie sa iti faca un antitetanos daca nu ai mai facut in ultimul an

| Funditzu explică (pentru suntserios):

Mersi mult de sfat...

| Mussette a răspuns:

Du-te neaparat la medicul de familie sau la camera de garda, cat mai repede posibil.
Poate fi ruginit sau sa aiba diversi microbi, bacterii.
Ai nevoie de un antitetanos.

| Funditzu explică (pentru Mussette):

Merci mult de sfat cu siguranta voi face o vizită la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ce trebuie sa mai fac sa nu ma doara.Nu am dureri dar totuși mi-e frica." Pai doare sau nu doare? pff

| Funditzu explică (pentru anonim_4396):

M-a durut dimineata, dar am foratat piciorul si am mers pe el si nu mă mai doare cum mă durea dimineață. După cum vad merge spre bine.(Merci)

| MaDrogiezCuPoftaDeViata a răspuns:

Am patit si eu asta... fa o vizita dr. de familie sau macar mergi la urgenta! Cine stie ce microbi avea cuiul?!