| ChuckybooM a întrebat:

(Buna! Locuiesc in Prahova) 1.Cum as putea face niste bani vara asta, avand in vedere ca am 12 ani (va rog detaliati)? Nu vreau raspunsuri de genul:
-plimba cainii.
-munceste in casa, astfel ai putea fi platita de parintii tai.
-pe calculator faci cel mai repede bani.
2.As putea face de exemplu cursuri de: fotografie? Ce altfel de cursuri as mai putea face in afara de: actorie, canto, desen sau muzica? Ceva sa aiba legatura cu arta, de orice fel. (va rog, nu obscenizati intrebarea mea laughing )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| spxinsane a răspuns:

Pot sa te ajut pentru intrebarea nr 2 cu ceva:
(sansele sa te ia cineva la ceva job sunt destul de mici)

Pai daca ai putea sa faci un curs (de foto), dupa ce il termini sau la vara viitoare poti sa mergi pe la fotografi si sa ii intrebi daca nu au nevoie de un ucenic/caraus/cine sterge lentilele/asistent ca ai totusi o idee despre acel domeniu(pe langa faptul ca o sa fi platita o sa si poti fura putina meserie). Fotografii cam au de lucru peste vara si de obicei mai au nevoie de ceva asistent (dar asta totusi cam de la 14 ani in sus, dar daca te descurci ai sanse mari)

La 12 ani ar trebui sa te bucuri ca este vacanta si de vremea buna, sa te joci si sa mai citesti o carte(nu care sunt pentru scoala, ceva aventuri sau fantasy).De muncit o sa muncesti pana la pensie. La un moment dat o sa iti doresti sa ai o vara in care sa nu trebuiasca sa muncesti (dar asta este parerea mea)

1 răspuns:
| Annie a răspuns:

Fate reprezentant avon oriflame...thinking sau sa imparti pliante altceva nu cred ca poti face, oricum succes!