anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna lume! am o problema cu care ma confrunt deja de citiva ani. transpir ff excesiv, nu ma refer cind fac efort fizic, dar chiar asa cind nu fac nimic, chiar si iarna cind e -20. nu mai pot. poate ma ajutati cu vreun sfat? help! am incercat tot felul de antiperspirante, chiar si un tratament de la vichy, nimic nu ajuta((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă un dermatolog și neapărat dozările hormonale. Posibil să suferi de hiperhidroză.
Folosește un antiperspirant pe bază clorură de aluminiu (DrySol, soluție).
Sănătate.
Pa, pa.

| dydy1 a răspuns:

Am aceeasi problema, fac exces de deodorant, nu stiu o metoda ma bazez pe exces:d.

| Epurean a răspuns:

Parerea mea ca daca nu ai nici`o boala sa transpiri de la sine e un lucru foarte bun, chiar sanatos.Asa elimini multe toxine si saruri si alte chestii care nu sunt necesare.Asa ca daca nu vine din cauza unei probleme medicale, nu este rau sa transpiri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca e normal sa transpiri, dar nu chiar atit. deji nu sunt grasa sa zic asa, cunosc persoane ff grase si care nu transpira deloc. e normal sa transpiri un pic, dar nu chiar atit cum eu, numai imbrac un maiou si gata e ud deja, nu stiu, am avut ceva deespre un tip de injektii care stopeaza glandele sudoripare si nu tranpiri atit, am fost la medic, mi-a spus ca poate fi din cauza sis nervos. nici nu stiu ce sa mai fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dulke-fita. stiu ca nu e normal, nu mai stiu la ce medic sa ma mai adresez. dydy1, ohh, de m-ar ajuta, dar asa nu conteaza cit exces n as face nici un rezultat. Dina, ba nu. nu beu ciai, nici nu ma imbrak in haine groase, nu stiu care-i cauza.

| Dulke a răspuns:

Piezi foarte multe saruri cea ce duce la un dezechlibru, sfatu meu este sa te duci la un doctor, nu este normal,

uite eu am extremitatile foarte reci fie vara sau iarna, cea ce stiu este ca stau prost cu circulatia, dar tie nu iti gasesc un motiv anume sad

| Dina_8137 a răspuns:

Da dar toti trec prin asta,sa nu crezi ca esti unicul/unica. poate bei mult ciai? sau alt ceva cald, sau te imbraci cu haine groase, stai intr-un loc calduros.nu stiu sigur ce poate fi!

| poopsikutza_1214 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa margi la medic. El cu siguranta te va ajuta