anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna lume, deci azi am fost de mi-am facut o radiografie la o masea toate bune radacina sanatoasa, dar mi-a spus ca din cauza lipsei de calciu, dintii au luat culoarea mai galbuiestraight face oare daca o sa iau deacum calciu, mai poate cumva influenta(spre bine)dintii mei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Sigur că dahappy, numai că lucrul ăsta n-o sa se întample chiar peste noapte. Mănâncă multe lactate, bea lăptic în loc de apă si o să se rezolve. Mai există şi varianta cu calciu seric, însă nu ţi-o recomand. happy

6 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Numa' ai grijă să nu se facă prea albi dupa aia. big grin laughing

| lacrima_4340 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar eu cred ca intotdeauna ai avut dintii asa; oricum orice ai face nu v-a da rezultat.Calciul nu v-a ajuta cu nimic dintii tai.De obicei un dinte se ingalbeneste atunci cand a fost scos nervul de pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o vei lua daca te vei spala de 2 ori pe saptamana cu bicarbonat ce ti sor albi pa spor la treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bicarbonatul nu face bine la gingii si nu doream metode de albire a dintiilor vroiam doar sa stiu daca deacum incep sa iau calciu o sa se imbunatateasca ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dada mersi vlad_bv laughing))) as vrea eu laughing)asi bea lapte si 10 l pe zi numa sa stiu ca intr-un an se schimba cevalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lacrima nu vorbii daca nu stii. sau dai raspunsuri numai asa sa primesti puncte?