| beellaa a întrebat:

Buna lume sad va rog sa ma lamuriti sad. In martie am avut de pe 8-13 menstruatia in april de pe 9-14 deci 32 de zile intre menstruati apoi in mai pe 16-20 deci 39 de zile intaziere luna asta nu mi-a venit deloc e a 39 zi si nu mi-a venit sunt virgina si prima mentruatie am avut-o pe 15.06. 2011 am fost la ginecolog si mi-a facut ecograf si mi-a dat utrogestan pentru 5 zile si mi-a luat analize de sange si urina, mi-a spus ca in prima zi a mentruatiei sa merg la ea sa-mi dea tratament. I-a a spus ca spera sa-mi vina cu aceste patile si sa nu apara reactiile adverse si cand imi facea ecografia si a ajuns la ovarul stang s-a uitat c-am ciudat si a marit si imaginea, pe burta nu pot sta mult pentru ca ma doare, si doamna doctor nu mi-a spus ce am si maine trebuie sa merg sa iau rezultatul analizelor. Crede-ti ca ar putea fi vorba de chist?. Am 15 ani si o luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Erina84 a răspuns:

Du-te la medic