| elisadaia a întrebat:

Buna,
Luna aceasta mi-a intarziat ciclul menstrual 3 zile (ciudat de 2 ani de cand tin evidenta niciodata nu mi-a intarziat iar de data aceasta a fost plin de cheaguri) iar acum simt o greutate in partea de jos la ovarul stang mai mult (simt ceva ca si cum ceva ar fi acolo si din cate simt pe zi ce trece e mai rau). Ma tem de o sarcina extrauterina incipienta. Ati mai patit asa ceva?
Maine ma duc la doctor pentru ca astazi nu are program doctorul meu insa as dori sa aud sincer o parere din partea cuiva patit deoarece nu mai pot sta linistita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Florentina9210 a răspuns:

Nu am patit chiar tot ce ai scris tu in intrebare, doar ca si mie mi s-a mai intamplat sa mai imi intarzie.
Luna trecuta, mi-a intarziat si 10 zile. Luna aceasta, doar 2 zile. E de la stres.