Depinde mult de cati ani ai si de cat timp ai menstruatii. daca ai sub 16 ani sau esti in primii doi ani de la prima menstruatie, nu este cazul sa te ingrijorazi. Daca intervalul fara menstre depaseste 3 luni, e cazul sa te vada un ginecolog (pentru ecografie, dat fiind ca esti virgina). Daca ai peste 16 ani, ar trebui sa faci o ecografie daca intarzierea depaseste 10 zile.
Asteapta inca o luna si abia apoi mergi la un medic. Desi la varsta ta este absolut normal.
Eu am 15 ani... mi-a venit de vreo 1 an jumatate
si crede`ma al meu e foarte neregulat
uneori vine de 2 ori intr-o luna
alteori nu mai vine 5 luni deloc
si nu glumescccc!
Mai asteapta o luna, apoi spune-i mamei tale ce se intampla, nu poti sa stai prea mult in asteptare.Se mai intampla, dar nu lasa sa. ti scape de sub control! Bafta!
Faptul ca esti virgina ma face sa cred ca ai in jur de 15 ani, deci don't worry ciclul mestrual inca nu e "stabil", inca nu s-a decis cand exact sa vina deci o sa vina cum are el chef, dar daca nu ai avut vreun contact sexual e totul ok.
in unele cazuri inceperea vietii sexuale duce si la reglarea ciclului menstrual, dar asta nu inseamna ca trebui sa o faci daca nu vrei; in fond nu ai nevoie sa vina regulat decat dupa ce incepi viata sexuala pentru a sti daca esti sau nu insarcinata.bafta
Stai linistita. Poate fi doar o dereglare se mai intampla si la alte fete, nu esti tu prima. Dar daca chiar iti faci griji in privinta asta poti sa treci pe la un ginecolog sa stai de vb cu el. Tin sa mentionez ca sunt fete la care nu le vine poate poate 3 luni apoi vine, apoi nu mai vine 2 luni apoi vine, apoi iar nu vine 2 luni si tot asa. Este adevarat ca nici asta nu e bine. Ce sa faci? pai in primul rand nu te stresa asteapta sa vezi daca iti vine luna viitoare, si daca nu poti trece pe la un doctor. Ce zici si de o fundita daca te rog frumos
@ Brigaela: Merci foarte mult. Da, sunt in primii 2 ani si sunt virgina. Dar totusi... nu stiu ce sa zic, spui ca nu este nici o problema, dar ma simt aiurea pentru ca este prima data cand nu-mi vine si nu stiu cum sa reactionez...
@andreeeeea
Eu am 14 jum. Mi-a venit de 1 an si 1 luna, cam asa.
Si al meu este neregulat, adica ba vine la inceputul lunii, ba la sfarsitul lunii. Dar asta e prima data cand nu mi-a venit si din cauza asta am postat. nu am stiut ce mi se intampla, iar cu mama. nu sunt foarte apropiata si mie cam rusine sa ii spun, cat despre cea mai buna prietena a mea mi-a recomandat sa merg la ginecolog, dar mi s-a parut ca ginecologul este un pas prea departe + ca nu ma pot duce ca fara sa stie mama.
anonim_4396 întreabă: