| Marciu_Flori_1980 a întrebat:

Buna, m-am dat cu oja si nu prea mi-a placut oja asa ca mi-am dat cu acetona ca sa mi le sterg si ma facusem si pe maini si mi-am dat cu acetona si pe maini. Este ceva rau daca mi-am dat, adica poate sa mi se creape pielea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ana268086547 a răspuns:

Nu o sa iti crape pielea cu siguranța happy Ca sa fi linistita spălate foarte bine cu apa si săpun si eventual dati cu o crema de maini dar oricum nu e cazul sa to se crape pielea. Data viitoare poti sa folosești o acetona in borcănel care are burete înăuntru si doar bagi degetul si răsucești putin, e mai rapid si nu ti se împraștie pe piele happy

| Marciu_Flori_1980 explică (pentru Ana268086547):

Multumesc foarte mult sumt mica am 11 ani este buna crema tudei de dat pe maini

| Ana268086547 a răspuns (pentru Marciu_Flori_1980):

Orice crema dar sa te uiti sa nu fie anti-age sau ceva de genu scris pe ea. O crema hidratanta este foarte ok

2 răspunsuri: