Daca pe langa folosirea acestui aparat mai faci un pic de miscare si mananci sanatos, atunci da, vei slabi. In orice caz iti va da un tonus mai bun, vei avea o piele mai frumoasa, vei scapa partial de celulita, daca o ai, si te vei simti relaxata, vei fi mai plina de viata. Dar daca nu te dau banii afara din casa, atunci e mai bine sa nu te grabesti sa ti-l cumperi. Adica este un aparat bun, util la casa omului, dar exista si altele mai bune. Succes!
Nu am folosit produsul ala, dar pot sa iti zic ca am comandat vreo 2 produse de la teleshoping si au sfarist la cosul de gunoi. Ideea e clara, iti cam iei plasa cu ele. Si revenind la slabit, eu cred ca cea mai buna cale de a slabi sunt exercitiile fizice si alergatul, deci... treci la alergat si lasa aparatele miraculoase
Buna AiA Mica poooi ce sa spun, parerea mea este ca pana nu incerci nu sti ncearca si vezi
Pai aparatu ala este folosit mai mult pentru a scapa de celulilta si pentru ati face masaj eu te sfatuiesc sa ti-l cumperi si eu il am si e bun daca te faci in fiecare zi
Nu-ll lua sunt doar prosti si mie mi sa si stricat uite poti sa faci dimineata 2 ore inviorare la amiaza forta si seara fugi o ora si faci dus nu manca grasimi dulciuri doar fructe si legume si ceai eu asa am facut si acum am un corp uluitor
Mario1996 întreabă: