| Rux2000 a întrebat:

M'am decis sa incep dieta cu hrisca si kefir însă am si eu o nelamurire trebuie obligatoriu sa consumi si kefir adica daca nu iti place Poti sa mananci numai hrisca si atât?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca te-ai decis sa incepi aceasta dieta de ce ai ales si kefir daca nu iti place? schimba dieta, poate gasesti una asemanatoare, ai putea chiar si la aceasta dieta sa inlocuiesti kefirul cu iaurt natural sau iaurt cu probiotic, dar pe viitor nu mai incepe diete cu kefir daca nu iti place alege alte diete cu ce iti place.

| Rux2000 explică (pentru MihaiNicu23):

Nu stiu daca imi place nu am incercat dar in supermarket nu am vazut vre'o stica de iaurt (liquid) pe care se scrie kefir (in Germania ma refer) si ma gandeam ca poate ii un fel de lapte acru sau asa