| TheDarkDragon a întrebat:

Buna, m-am gandit sa imi fac vaccinul Johnson pentru ca necesita doar o singura doza si pentru ca foloseste metode mai traditionale decat cele cu mARN, dar inainte as vrea sa aud niste opinii despre el, ori de la cei ce l-au facut, ori de la cei cu cunostinte medicale. Credeti ca merita sau este mai riscant decat Pfizer de exemplu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte bine ca te ai gandit sa intrebi, dar nu aici. Mergi si intreaba la medicul de familie. Aici sa fereasca sfantu ce raspunsuri ai sa primesti.

| TheDarkDragon explică (pentru suntserios):

Pai medicul de familie face Johnson, tocmai de-aia nu vreau sa o intreb pe ea pentru ca sigur va zice ca e bun oricum laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Tu suferi de IQ deficitar, din pacate pentru asta nu e vaccin. "Eu spre exemplu NU ma vaccinez, eu vreau sa mor spre deosebire de ceilalti ce se vaccineaza si oricum mor." Ai putea sa reformulezi mizeria asta de fraza?