| SlabimSanatos a întrebat:

M-am gandit sa infiintam un club al persoanelor care vor sa slabeasca sanatos.Stiu ca sunt destule forumuri si site-uri despre asa ceva, dar m-am gandit sa adun cat mai multe persoane interesate sa intre in club.
Pentru cei/cele interesati/e.ma gasiti pe slabesc_sanatos@yahoo.com
Va astept cu idei de diete usoare si simple.Reusim impreuna! Pentru ca vrem! Pentru ca >putem!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Uneori e usor sa slabim prin diverse metode, dar e foarte greu sa mentinem rezultatul obtinut. Eu am un exemplu in familie si sunt sigura ca daca nu si-ar mentine stilul de viata sanatos cu care s-a obisnuit in perioada de cura ar fi din nou in situatia initiala http://aloeveraforever.ro/cum-am-slabit-35kg

| StopTheWar a răspuns:

Da, este o campanie destul de ok.Problema cu slabitul, consta in faptul ca trebuie sa ai vointa.Pe langa asta, trebuie convinsa persoana ca e foarte importanta miscarea.Reusim impreuna! Pentru ca vrem! Pentru ca putem!