Depinde, Adica dacă este o zgârietură mai lata și mai lunga, pana ce nu se vindeca complet nu v-a creste foarte des, pentru ca este posibil sa se formeze o crusta subțire, iar asta pana ce nu pică de la sine, firele de par nu pot trece prin ea, îți spun eu din experienta, chiar de sunt baiat, deci, eram o data la mecanic cu mașina și ma uitam la motor cu mecanicul, mașina era mai jos decât mine cu vreo, eu fiind mai înalt de de fel, când m-am tras de la motor am frecat cu capul capota mașinii, partea aia mai dura, am văzut ca mi-a apărut o zgârietură așa, mai dreptunghiulara, nu stiu cum sa explic de sa nu razi de mine, nu ma durea tare, dar simțeai ca e acolo, după ceva timp a apărut și crusta aia, care a stat și ea o perioada, in care in zona aia aveam par f f rar, dar după ce s-a vindecat complet, creste ca inainte
Deci practic, acum, nici nu se mai vede unde te-ai lovit? A crescut ca inainte, nu?
Daca a curs mult sange si ai ramas fara par in zona aia se va forma ca o coaja si se va vindeca, dar cel mai probabil e ca nu-ti va mai creste par acolo.
dobrin1019 întreabă: