Deci urmeaza-mi sfaturile si va fifoarte bine!
Aica acum trei ani ai avut simptome de genul:
varsaturi, dureri de cap, ameteala, pierderi de memorie?
Dar daca imi spui ca ai avut un traumatism craniocerebral(caci asa se scrie )) ar cam trebui ca la noapte sa te verifice cineva odata la 2-3 ore.
Ps:nu e ceva grav!
FUNDA?
Mai,mai mai. Te-ai plait la cap, si acum te gindesti ca peste putin timp ai sa fii in morga...
Stai linistit mai. O compresie de gheata pune-ti si iti va trece.
Decat sa pui gheata!
Daca nu ai i-a o bucata de carne din congelator, infasoar-o intr-un prosop si pune-o pe locul afectat.
Daca nu ai ramas inconstient e bine, dar iti recomand sa iei un Nurofen Express sau tot de la aceiasi firma Nurofen Capsule moi, daca nu ai ia un Paracetamol sau o aspirina(daca ai peste 12 ani).
Maseaza locul cu puterea ursului sau cu spirt(chiar daca zona este acoperita cu par).
Sper sa te fi ajutat!
PS:Sunt doctor, deci poti sa ma mai intrebi!
Nu nu trece! Poate provoca ameteli si dureri insuportabile.
Pai si am ametit unpic cand m-am lovit este normal?
Da,dar trebuie sa fii atent! Sunt cazuri in care pacientul are o lovitura din copilrie sau veche care in timp, formeaza un cheag de sange si poti deceda, dar nu in cazul tau.Un antiinflamator te va calma si iti va face bine.
Si maseaza zona cu spirt, caci pa intra in piele si va calma si ameliora orice consecinta!
Bafta!
Ca eu in urma cu 3 ani am avut un traumatism cranio cerebral si de aia mi-e frica atunci am ramas inconstient dar acum am ametit putin
Nu-ti face griji...asta am patit si eu printra IV-a, am dat cu capul intr-o teava groasa (ma uitam ca prostul in jos si aveam viteza).Am pus o compresa rece de apa si am udat-o din vreo 3 in 3 minute si mi s-a "desunflat" din cucui intr-o zi
Domnule doctor, pot sa va pun o interpretare? De la o lovitura la cap mă pot simți dezorientat și amețit?
Carmen133 întreabă: