| StefiMaria a întrebat:

Buna!
M-am operat de 1 an si 1 saptamana si ma doare foarte rau sub operatie, m-a durut primele saptamani si dupa m-a lasat vreo 2 luni si iar a inceput sa ma doara[ atunci ma durea operatia acolo, taietura], acum ma doare sub operatie si este putin umflat, ma doare si cand merg si cand stau pe scaun, am fost in primele luni la chirurg, pediatru si ginecolog toti 3 au spus ca nu am nimic chatterbox
I-am spus mamei dar nu ma crede, de fapt ma crede dar spune ca ma doare ca sunt "obsedata" de operatie, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Hera_7281 a răspuns:

Te doare de la vreme. Eu si acum dupa 8 ani tot asa patesc, cand e vant ma doare operatiastraight face. nu stiu sigur daca si la tine tot din cauza aia e, sau poate faci prea mult efortthinking

| ilisium a răspuns:

Du-te la alti doctori, eu am fost operat de apendicita in urma cu 12 ani si nu am nimic. Insa tin minte ca in camera cu mine se mai afla un baiat care a fost operat de 2 ori deoarece prima data unul dintre doctori "uitase ceva" in el. Nu vreau sa te alarmez. Insa ar fi bine sa te duci la mai multi doctori competenti. Nu am avut niciodata dureri de pe urma operatiei, si nu am avut niciodata probleme din cauza ei, nimeni nu ar trebui sa aiba.
Poate ar tb sa iti faca o verificare cu ultrasunete, nu stiu, in orice caz du-te la doctor, nu astepta, s-ar putea sa fie o problema sau doar ceva trecator, insa nu vei afla decat in urma consultantei unui doctor competent.
Nu trage de timp, cautand pe net raspunsuri la intrebari legate de sanatate, cea mai buna practica este vizita la un doctor bun.

| StefiMaria explică:

Am aflat ce este...
Am un chist ovarian straight face, am fost la alt medic si am facut o ecografie si mi-a prescris niste medicamente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce/sau pentru ce te-ai operat?