Te doare de la vreme. Eu si acum dupa 8 ani tot asa patesc, cand e vant ma doare operatia. nu stiu sigur daca si la tine tot din cauza aia e, sau poate faci prea mult efort
Du-te la alti doctori, eu am fost operat de apendicita in urma cu 12 ani si nu am nimic. Insa tin minte ca in camera cu mine se mai afla un baiat care a fost operat de 2 ori deoarece prima data unul dintre doctori "uitase ceva" in el. Nu vreau sa te alarmez. Insa ar fi bine sa te duci la mai multi doctori competenti. Nu am avut niciodata dureri de pe urma operatiei, si nu am avut niciodata probleme din cauza ei, nimeni nu ar trebui sa aiba.
Poate ar tb sa iti faca o verificare cu ultrasunete, nu stiu, in orice caz du-te la doctor, nu astepta, s-ar putea sa fie o problema sau doar ceva trecator, insa nu vei afla decat in urma consultantei unui doctor competent.
Nu trage de timp, cautand pe net raspunsuri la intrebari legate de sanatate, cea mai buna practica este vizita la un doctor bun.
Am aflat ce este...
Am un chist ovarian , am fost la alt medic si am facut o ecografie si mi-a prescris niste medicamente
Deeaandreea9156 întreabă: