In mod normal medicul trebuia sa iti dea o scutire medicala in functie de gravitatea diagnosticului avut.
Poti sa-ti scoti scutire de la medic si pe acest semestru sa fii sigura ca nu faci complicatii.
Deloc! Si eu am facut operatie de apendicita si doctorul mi a zis ca o sa am voie sa fac sportul dupa 2-3 luni!
Si eu am facut operatie de apendicita acum 2 saptamani si azi am jucat fotbla.am avut si eu apendicita acuta flagmenoasa.doctorul mi-a zis o luna.n-am stat nici macar 1 zi in spital si am facut operatie clasica cu taietura. ziua la 3 am fost operat si a doua zii la 7 dimineata am plecat acasa.in legatura cu sportul. poti sa faci daca nu ai fost intr-o stare grava ca de ex a ta
Nu ai facut nicio greseala si eu am avut acelasi deagnostic eu m-am operat acum o luna de apendicita.Si la mine e la fel.Eu nu fac sportul de o luna si ceva.Ai procedat corect.Si la mine e putin rosie si am fost la control si nu am nimic.Dar chestia care e in dubii e ca ti-a dat drumu a doua zi.Mie mi-a dat drumu..Deci martea m-a operat si sambata mi-a dat drumul de la spital