Este imposibil sa pui 20 kg intr-o sptamana (7 zile)!
Este doar imaginatia ta, sau cantarul este defect!
Dupa cum vad eu in pozele tale, nu pare sa fii avut 65 de kg de pe prin 2016.
Uite aici, o poza facuta cu 10 luni inainte de operatie... eu zic ca aveai cel putin 80 de kg, judecand dupa grosimea picioarelor si volumul bustului, a burtii, falcilor samd.
https://www.facebook.com/....../photo.php
Buna. Multumesc oricum pentru parerile tale. eu nu am specificat anul. 2016 mai exact daca te uiti si vezi.eram cu mult mai slabă. 65kg mai exact. nu e in imaginația mea.Nu sunt nebună. am si prieteni si familei care poate confirma asta! Era o intrebare pentru cei ce au mai patit asa!
Https://m.facebook.com/....../story.php Si asta e o poza din ianuarie unde aveam 65 kg. SA FIM SERIOSI CHIAR NU EXAGEREZ. Si doctorul mi-a zis ca o sa ma îngraș da nu am băgat de seamă
Da-mi voie sa nu te cred!
Nu te poti ingrasa 20 de kg in doar 7 zile!
Asta inseamna ca ai asimilat aproape 3kg pe zi (3kg x 7 zile = 21kg).
Ai mancat zilnic 10kg de mancare, ca sa asimilezi 3kg pe zi? Pentru ca cele 10 kg se transforma in stomacul tau, fiind eliminate in proportie de 70-80% sub forma de fecale.
cel mai probabil ai cantarul defect.
Nu stiu sa spun cum ai reusit, dar in spital toata lumea slabeste. Iar 20 kg in 7 zile e cam mult. In prima zi nu ai mancat nimic, a doua cel mult 2 covrigi si 100g de branza, a 3 a cel mult dublu din a 2 a zi. Abia in ultimile 2 zile daca ai mancat aproape normal. Nu inteleg performanta, dar daca tu ai patit asta, imi pare rau de tine
Anonima0000000000 întreabă: