| rodriquezzz a întrebat:

Buna m-ar putea ajuta cineva cu niste sfaturi incerc sa raman gravida de 7 luni si inca nimic am fost la mai multi doctori si mior spus ca nu am absolut nici o problema si nu stiu ce sa mai fac am interact absolut tot sa am insfarsit un bebe dar inca nimic.Mar putea ajuta cineva cu un sfat.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Iti calculezi data ovulatiei. Acela e momentul in care femeia are cele mai multe sanse de a ramane insarcinata.
Pe acest site poti estima perioada fertila trecand data ultimului ciclu menstrual si nr de zile la care iti vine tie de obicei.
http://euromaterna.ro/......latiei.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mior? Adica o mioara de sex masculin?

| AlexCristi97 a răspuns:

Fiind stresata, sansele sa ramai insarcinata sunt mult mai mici.
Trimite-l si pe partenerul tau la un control, sunt sanse ca problema sa fie la el, sa aiba putini spermatozoizi sau sa fie "lenesi". (Chiar se poate ca spermatozoizii sa nu fie destul de activi incat sa reuseasca sa ajunga la ovul)

| gaiba1 a răspuns:

Poate partenerul are problema nu tu

| Malia00 a răspuns:

Cel mai bun sfat ar fi sa te linistesti, te stresezi prea mult incearca sa echilibrezi balanta intre dorinta si calm.Va veni cu siguranta atunci cand Dumnezeu va considera ca esti pregatita!