anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!

Ma adresez celor cărora poate li s-a întâmplat sau cunosc informații.
La sarcina, la momentul implantarii, ați avut acel spotting sau sangerare de implantare cum mai e denumita? Cam cât v-a ținut?(pentru femei)
Intreb căci eu am SOP și de luni seara am tot avut mici scurgeri maronii, pe alocuri roșiatice (dar mai rar), si am folosit absorband în ideea ca vine menstruația, însă deja este vineri și nimic, dar persista acele scurgeri, insa nu abundente. M-am gândit sa nu fie vorba de o sarcină, nu știu dacă ar fi ok sa fac un test de sarcina acum, sa nu fie devreme. Dureri nu am absolut deloc sau simptome ale vreunei infecții. De aceea va întreb dacă ar fi normal ca o sangerare de implantare sa dureze mai mult sau sa fie vorba de altceva?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Pe ce data ai avut ultimul contact sexual?

| MihaelaMs02 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

4 ianuarie, după care am tot avut dureri de burta si am crezut ca e vorba de menstruatie, dar cum am zis, având ciclul neregulat din cauza SOP, nu știu cât ajuta aceasta informație.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu am avut asa ceva si 90% din femei NU au sangerari nici la implantare si nici in timpul sarcinii.
Daca ai sangerari si esti gravida, mergi de urgenta la medic sau la spital.

| Robert2526 a răspuns:

Buna. Vad tot mai des ideea asta cu sangerarea de implantare. Hai sa clarific subiectul.

Sangerarea de implantare este un fenomen intalnit la majoritatea femeilor, dar de regula este atat de minuscula sangerarea ca trece neobservata. Foarte rar poate sa apar o pata maro sau rosiatica pe chilot sau absorbant.

Cazul tau, in niciun moment nu poate sa fie vorba de o sarcina ci un simptom al afectiunii de care suferi. Msi concret, simplist vorbind, este un dezechilibru intre nivelul de estrogeni si progesteron. Asta inseamna ca mucoasa uterina se ingroasa foarte mult si incepe sa sangereze.

Cel mai probabil menstruatia nu o sa vina luna asta...

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru MihaelaMs02):

Pai normal un test de sarcină se face la 21 de zile de la contact...De-aia am întrebat. Dar dacă vrei sa afli sigur, du-te la ginecolog ca daca ai fi însărcinată, se vede clar. Dacă ceri trimitere de la medicul de familie e gratis