| Chimiegabriel1234 a întrebat:

Bună, ma adresez culturistilor. Am 15 ani, 1, 65, 62.5 kg și vreau sa fac masa musculara. Problema este ca am în jur de 20% grăsime. Știu ca nu este bine sa te apuci de masa musculara dacă ai procentul de grăsime peste 15. De 1 luna am adăugat cardio (eliptic, banda,coarda cateodata) pe lângă exerciții de forță, dar nu am slăbit nimic. Am avut și cate o zi pe saptamana în care am mâncat mâncare nesanatoasa,recunosc ca am exagerat în acele zile. In rest as putea spune ca mananc sănătos, doar pâine și paste integrale, și orez brun, legume și fructe. Încerc sa întrețin o dieta bogata în proteine pentru a încuraja musculatura sa crească. Fac cardio de 4 ori pe săptămână dar nu am slăbit nimic. Cine are ceva sfaturi sau cine știe ce fac greșit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu slăbești pentru ca grăsimea arsă e înlocuită cu muschi, deci pe cântar nu se vede nicio diferență.