| blablablab a întrebat:

Buna, ma adresez in principiu femeilor(nu stiu daca ar fi cazul barbatilor). De ceva timp am niste stari ciudate si anume greturi mai mereu, niste spotting(asa am auzit ca se numest secretiile mai colorate), dureri de ovare( mai rar), menstruatie ciudata( venita foarte putin si deodata 2 zile mult), mi-am facut un test de sarcina cu o luna in urma(aprox) si nimic, sau poate apare mai tarziu?!, daca vi s-a intamplat sau cunoasteti ce poate fi? Nu am apucat sa ma programez la un medic deoarece am vrut sa observ un pic ce se intampla si mai mult decat atat sunt in UK, aici te duci la medic si cauta pe net problema ta deci nu are sens, intreb aici pentru ca vreau sa stiu din experienta unei femei, poate sunt pe aici care aveau dubii de o sarcina si testul era negativ sau stari de genul.Ori o fi psihic, cine stie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Nu pot sa cred ca in UK cauta pe net boala ta! Cred ca ne spui noua asta ca sa nu mergi la medic.
Si dupa simptome, pare a fi o boala, nu sarcina. Fa bine si mergi la medic. "Medicii" de pe internet pot sa-ti faca mai rau.

| iulia0514 a răspuns:

Du-te la medic, de unde ai auzit că UK caută pe net diagnosticul? E aberant au unul dintre cele mai bune sisteme medicale!

| blablablab explică (pentru iulia0514):

Nu stiu daca traiti sau ati traiti in UK, poate au fost si cazuri bune, e imposibil sa nu fi fost dar aici in general te duci la urgente, iti da paracetamol si te trimite acasa, adult sau copil, aberat e tocmai sa spui ca e unul dintre cele mai bune si dupa cele spuse sunt sigura ca nu traiti in UK si nu stiti ce vorbiti, pentru informare personala va zic, daca aveti impresia asta. nu va doresc sa aveti vreo problema si sa ajungeti pe mainile lor, sanatate va doresc.

| iulia0514 a răspuns (pentru blablablab):

Am fost internata acolo și a fost totul ok, au dat dovadă de profesionalism acum poate depinde și de spital și de asemenea de regiune