Buna! Am avut si eu mari probleme cu kilogramele.Am avut la un moment dat 95kg, si am facut cura drastica de slabire si am luat spirulina un supliment alim care ajuta si la reglarea tranzitului.este f bun si p langa am folosit si ceai de slabit YONGKANG ANTI ADIPOSE TEA e natural dar tot un supliment alimentar.Inceark sa scapi d paine si sa nu mai mananci prajeli si dulciuri moderate dar totusi sa mananci o ciocolata sau ceva o data p saptamana pentru glicemie, iar snaksuri chipsuri etc sa scapi d ele.si sucuri fara sucuri si danseaza macar o jum d h in fata oglinzii si vei vedea rezultate din prima saptamana.iar intr-o luna vei vedea p haine etc.si sa nu mananci dupa 19. Sper sa iti fie d folos.t pup
Am auzit ca nu sunt chiar bune ceaiurile astea de slabit... dar pentru ideea cu dansatu in fata oglinzii multumesc, mie chiar imi place sa dansez... te pup
Ma bucur pentru ca si eu asa ma mentin cat d cat in forma.si ma mai si distrez.e placut sa dansezi...ma bucur k ti-am fost d ajutor.si incearca sa nu t infometezi.fa cura cu cap...t pup.
Pana la ora 18, ai voie sa mananci foarte putin si des(atunci cand ti se face foame). incearca sa eviti ciocolata si chipsurile, iar dupa 18 mananci doar fructe daca iti vine pofta de ceva. daca vrei poti incerca si niste exercitii fizice acasa sau la sala unde doresti. la mine a avut rezultate si in 2 saptamani am slabit 3 kg fara sa mor de foame
TimberWolf întreabă: