Nimic nu e intamplator... Vorba aia.
Acum daca esti constient de toate acestea... Pune-te sa faci regulat exercitii sa-ti faci spatele drept.
Pe o bara orizontala sau la sala... Sau exercitii fizice acasa...
Pozitia cocosat ti-a deformat oasele si de aia ai dureri. Nu pentru ca te-ai lasat de bautura.
Fa sport, gimnastica medicala daca este nevoie, si te vei indrepta. Daca ai unde, fa inot cat mai mult.
Da e normal sa ai, dar ar fi bine sa nu mai bei deloc eu m-am lasat de baut de 3 luni adica ma imbatam de 3 ori pe saptamana din 2 3 beri si de cand nu mai beau imi este mai bine nu mai cheltui bani inainte imi amortea frunte simteam furnicaturi ma durea in spate la gat cap cand facem stanga dreapta si acum nu mai am nimic din toate astea de cand m-am lasat am memoria mai buna ma pot concetra si este mult mai bine dar daca iti place asa mult berea incerca ce am facut si eu cumpara bere fara alcool si eu mai aveam tendinta sa iau cu alcool dar am zis sa iau fara alcool si asa m-am lasat definitiv
O sa iti treaca in 1 luna 2 luni daca nu o sa mai bei deloc si o sa te lasi, incearca sa faci sport sa citesti si o sa fie mult mai bine si stai drept
Cert este că e bine că te-ai lăsat de băut. Gândește-te dacă ai fi continuat că ar fi fost mai rău să te lași mai târziu. Stările acestea ar fi fost mult mai grave.