| Valentina_Coltun_1990 a întrebat:

ma confrunt cu o anemie de vreo 6-7 ani, mai exact am lisa de fier am luat tratamente, perfuzi cu fier. dar nu se imbunatateste deloc, doctorul de familie mi-a spus ca e din ce in ce mai rau si ca globulele albe le mananca pe cele rosi,ceva de genul am luat iar niste pastile de fier iar acum trebuie sa merg sa repet analizele, insa de 2 zile am o ameteala foarte puternica cu dureri de cap si vedere intetosata. are cineva idee cat de grav este? se poate sa ajung la leucemie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

și eu am anemie. lasă pastilele că nu ajută cu nimic. importantă e alimentația, consumă cât mai multe alimente bogate în fier și mănâncă mai mult..doar așa îți revii. îți recomand să bei suc de sfeclă. are mult fier, o să te simți mai bine.