Este oboseala "intelectuala" din cauza orelor prea lungi, petrecute in fata ecranului computerului.
Ti-as recomanda si niste analize hormonale, in special o ecografie de tiroida.
Nu am gasit inca o rezolvare, s-a discutat asta in ultimele doua zile pe aici pe TPU.
O fi de vina serviciul tau? sau poate te framanta ceva?
Bună, Probabil că statul multe ore în fața calculatorului nu îți face bine la ochi. Îți recomand să încerci muzica terapeutică pentru somn. O găsești pe You tube.
Schimba salteaua si perna. Sunt magazine in care poti proba ambele.
Poti sa mai incerci sa meditezi. Poate sunt grupuri in orasul tau. Daca nu meditezi starea psihica a zilei continua pe parcursul noptii si mintea nu se linisteste cu adevarat nici in somn.
Aceasi problema o am si eu.dar se pare ca am gasit o rezolvare.
Si eu lucrez 8-9 ore pe zi in fata calculculatorilui (+ alte ore acasa dupa program) si aveam aceeasi problema..in fiecare dimineata oricat as fi dormit eram tot mai obosit.
Am incercat vitamine..nu au ajutat prea mult..pe moment da dar dupa cateva zile nu mai aveau nici un efect, era la fel ca inainte. Analize..toate ok (in barem cel putin).
Pana cand un prieten mi-a propus sa fac un test de apnee..si dupa rezultatele testului..am cam ramas socat. din cauza ca, corpul nu intra in stadiul 3 de somn (unde de fapt se odihneste corpul) e ca si cum as fi tot timpul treaz (aproape) chiar si cand dormi "faci efort"
Folosesc deja de 3 saptamani aproape un aparat recomandat de cei de acolo (masca cu aer in somn) in primele zile este incomoda / chiar foarte incomoda as spune...dar diferenta e enorma. Dupa 2-3 zile, am ajus sa nu stiu ce sa mai fac pentru ca eram prea odihnit.