| Exee5 a întrebat:

Buna! Ma confrunt cu o problema si sper sa stie cineva răspunsul: în urma aplicarii unei creme petru luat mustața, am rămas cu o pata/arsura nu stiu ce e, pentru ca am lasat crema prea mult pe fata.
Știți cu ce o pot face sa dispara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Briannaa12 a răspuns:

Buna! Mai bine foloseai benzi epilatoare, din alea pentru față de la Veet, se pun repede: lipești intr o secunda, tragi de ea intr o secunda și gata, zero păr deasupra buzei, e mult mai eficient. Nu simți miros urat și îți și creste parul mai rar și mai fin. Crema epilatoare are efectul lamei de ras și deși se considera ca e un mit, chiar indeseste parul. Acum legat de arsura: exista la farmacie o crema ieftina numita Cicatrizin, de la TIS. Nu e mai mult de 15 lei, dacă nu chiar o fi sub 10, nu mai știu exact, ideea e ca dai foarte putini bani și e foarte cunoscuta pentru cât e de buna și de eficienta. E mai ieftina pentru ca i naturala și e produs romanesc, dar acționează super, e lăudată și pe net dacă te uiți. Eu mi am tratat multe răni asa și efectele au fost grozave. Iti doresc mult succes! Și ai grija pe viitor cu cremele epilatoare lăsate prea mult, ca pot face probleme în orice zonă a corpului, am văzut și eu pe pielea mea, nu i de joacă.

| Exee5 explică (pentru Briannaa12):

Mulțumesc frumos

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cremă de gălbănele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema Petru? Pavel?
Pai e arsura, trebuie sa se vindece, o crema de arsuri e buna, de exemplu Cicatridina.