| Raluca151617 a întrebat:

Buna! Ma confrunt cu o situatie mai diferita. Am o intarziere a menstrei de 11 zile. Am facut multe teste de sarcina, toate fiind negative. Am efectuat un HCG al carui rezultat indica 10.93, ceea ce inseamna confirm tabelului o sarcina de 6 saptamani, care automat trebuia sa reiasa pe test si la ecografie tv. Aseara medicul la ecograf nu a vazut nici urma de sarcina. Mi a spus sa repet testul, dar va iesi abia luni seara. Am dureri mari de ovare, posibil o infectie. Sunt foarte confuza, nu stiu ce se intampla. Ma puteti ajuta cu un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Ai interpretat eronat rezultatul analizei, valoarea aia, de 10, 93 nu este in niciun caz o valoarea de sarcina, cu atat mai putin una de 6 saptamani, ar trebui sa fie de cel putin 15 ori mai mare valoarea.

ceva este in neregula. imi poti arata rezultatul analizei?

| Raluca151617 explică (pentru Robert2526):

Tocmai asta nu inteleg nici eu. trebuia automat sa iasa la testul de sarcina ceva pozitiv. Ceva nu este ok.

| Raluca151617 explică (pentru Robert2526):

Cum iti pot trimite o poza cu rezultatul?

| Robert2526 a răspuns (pentru Raluca151617):

Pe email, robertdespen@gmail.com imi poti trimite poza cu rezultatul.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu zic sa mergi la alt ginecolog

| Raluca151617 explică (pentru annonimaaaa555):

Este un medic foarte bun, doar ca ceva este in neregula cu analiza. Probabil de la infectie sa fie marita valoarea acesteia.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Raluca151617):

Fa analizele din nou

| Raluca151617 explică (pentru annonimaaaa555):

Da, astazi astept sa iasa, le am repetat sambata.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Raluca151617):

No o sa vezi ce iese. Sper ca totul e ok

| Delia244 a răspuns:

Ești grea.