| Raluca151617 a întrebat:

Buna! Ma confrunt cu o situatie mai diferita. Am o intarziere a menstrei de 11 zile. Am facut multe teste de sarcina, toate fiind negative. Am efectuat un HCG al carui rezultat indica 10.93, ceea ce inseamna confirm tabelului o sarcina de 6 saptamani, care automat trebuia sa reiasa pe test si la ecografie tv. Aseara medicul la ecograf nu a vazut nici urma de sarcina. Mi a spus sa repet testul, dar va iesi abia luni seara. Am dureri mari de ovare, posibil o infectie. Sunt foarte confuza, nu stiu ce se intampla. Ma puteti ajuta cu un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Delia244 a răspuns:

Ești grea.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu zic sa mergi la alt ginecolog

| Robert2526 a răspuns:

Ai interpretat eronat rezultatul analizei, valoarea aia, de 10, 93 nu este in niciun caz o valoarea de sarcina, cu atat mai putin una de 6 saptamani, ar trebui sa fie de cel putin 15 ori mai mare valoarea.

ceva este in neregula. imi poti arata rezultatul analizei?