| Biancasata a întrebat:

Buna! Ma confrunt cu o situație tare grea. am hemoroizi de grad 3 iar doctor chirurg mi-adat solutia cu bandarea dar inainte de asta mi-a zis sa fac test de heliobacter pylori, copro, si calprotectina fecala. doar ca eu urmez un tratatament cu antibiotic pentru candida si o infectie urinara. din cate am inteles daca fac aceste probe, nu vor iesi corecte sau deloc. Ce ar trebui sa fac un acest caz?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alxmjr334 a răspuns:

Spune-i domnului doctor, cel mai bine ar fi sa le faci cand nu ești sub tratament pentru a nu modifica rezultatele

| annonimaaaa555 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să discuți cu medicul tău despre această situație. Poți întreba dacă ar fi mai bine să termini tratamentul cu antibiotice înainte de a face testele sau dacă este posibil să amâni testele pentru o perioadă.