| Deealina a întrebat:

Buna ma doare burta jos, spatele si mie greata ce as putea sa am, am 11 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Cel mai bine discuta cu mama ta, deoarece este posibil sa ai menstruatie daca te doare burta in zona mai joasa.Insa de spate nu stiu care ar putea fi cauza

| angela111 a răspuns:

Domnisoara Deealina, e posibil sa iti vina menstruatia sau in cel mai rau caz ai probleme cu apendicul. Daca durerea persista mai mult in partea dreapta e bine sa te duci la medic sau suna la ambulanta. Sper sa iti vina menstruatia si sa nu fie nevoie sa te operezi de apendicita. Multa sanatate iti urez. Apropo... vorbeste cu mama ta despre asta. Ea trebuie informata in cazul in care este ceva mai grav decat menstruatia. Si despre menstruatie tot ea iti poate explica cel mai bine. Sper ca ti-am putut fi de folos.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

S-ar putea să apară menstruația, dacă spui că te doare în partea de jos a abdomenului. Fă-ți un ceai de mușețel/tei îndulcit cu miere, și stai relaxată în pat, cu o sticlă de apă fierbinte pe burtică.
În cazul în care durerea nu cedează până mâine, vorbește cu mama ta și mergeți la medicul de familie.
Sănătate!

| Safire17 a răspuns:

Ti-a venit menstruatia (ciclul)? Daca nu este foarte posibil ca aceasta sa fie cauza! Daca cumva vei avea in urina si sange nu e niciun motiv de ingrijorare, atunci este clar : ti-a venit prima menstruatie! pup! Sanatate!