anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
! ma doare capul de la un timp, ma sageata rau si cam de vreo 4 luni imi cade f tare parul! pot avea vreo problema? sa fiu bolnava? acum sunt in italia si nu am cum sa-mi fac control ca nu am acte! e ceva grav credeti? sa ma intorc imediat in tara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Durerile de cap pot fi provocate de foarte multi factori, de asemenea caderea parului, scrieti in ce parte simti sagetile si uitati-va pe net ce organe raspund pentru zona respectiva, va ajut si eu, scrieti aici.

| medex3 a răspuns:

Datorita tehnicilor moderne de imagistica, multe dintre tumorile cerebrale sunt depistate inainte de a determina altceva decat simptome usoare, cum ar fi cefaleea (durerile de cap) nou aparuta sau prelungita neobsinuit de mult. In general, simptomele sunt dependente de localizarea tumorii. De exemplu, un pacient cu slabiciune graduala la nivelul membrului superior sau inferior stang, poate avea o tumora pe partea dreapta a creierului. O situatie particulara este la tineri, la care simptomele frecvente sunt convulsiile nou aparute. Alte simptome frecvente, atat la adulti, cat si la tineri, sunt greata, voma, ambliopia (vederea dubla) si somnolenta.

Ar putea fi tumoare:-ss... d nu stiu.happy

| mihaa a răspuns:

Si de la curent, ai dureri de cap, cel mai bine este sa mergi la spital si un cumnat dea meu, care este in spania, nu avea acte si sa imbolnavit de tbc, asta eee, boala nu intreaba unde esti,, mergi la urgente, si iti fac investigatia corecta, multa sanatate, pup miha

| mihaa a răspuns:

Dar apropo? porti caciula?, daca nu si asta e o cauza, asa am facut si eu, si m-am ales cu o sinuzita de toata frumuseta,big grin

soothe
| soothe a răspuns:

Daca ati avea betesugul in alta parte ar fi mai usor de diagnosticat, desi cand te doare ceva pentru o durata atata de lunga mergi la medic. Dat fiind ca aveti dureri de cap si stare de slabiciune accentuata (va cade parul) poate este bine sa vedeti un medic, este viata Dumneavoastra la mijloc.

soothe
| soothe a răspuns:

Daca ati avea betesugul in alta parte ar fi mai usor de diagnosticat, desi cand te doare ceva pentru o durata atata de lunga mergi la medic. Dat fiind ca aveti dureri de cap si stare de slabiciune accentuata (va cade parul) poate este bine sa vedeti un medic, este viata Dumneavoastra la mijloc. DEci aveti 2 variante, mergeti la medici sau mergeti la medic (poate ar fi bine sa mergeti in Romania).

| marix_8480 a răspuns:

Depinde de viata care o duci poate sa fie de la stres poate sa fie si de la probleme cu tiroida, alte amanunte daca ai da poate te ajutam

| fabiola a răspuns:

Poate fi o carenta de vitamine si minerale(in general B-rile) Daca durerea este de lunga durata este bine sa puneti sanatatea pe primul plan si sa veniti in tara!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma doare capul