| Ruxy000 a întrebat:

Buna,ma doare carnea in spate unde se termina dantura ( nu gingia ma doare) si nu pot manca, am senzatia ca musc carnea sau nu stiu cum sa va zic, nu pot sa-mi deschid gura destul cand mananc ca ma doare. de ce? Va rog ajutati-ma Poate fi de la un dinte care creste spre exterior? dar de ce pana acuma nu m-a durut? AJUTOR... FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Poate fi o nevralgie, dar si o infectie.Trebuie sa mergi la un stomatolog!

| BiuL a răspuns:

Eu zic sa consulti de urgenta un stomatolog, pentru ca dupa cum se prezinta situatia nu e de joaca...

| filipcojo a răspuns:

Este probabil o afta. A aparut daca ai mancat ceva foarte sarat sau foarte acru(lamaie, corcoduse) sau poate iti da un dinte. Cel mai bine du-te la un medic stomatolog.

| hytpu a răspuns:

De doctor ai auzit? las-o-n ma-sa de treaba, tu in loc sa pui intrebari pe TPU mai bine te-ai deplasa pana la stomatolog...

| Ruxy000 explică (pentru hytpu):

Nu, nu am auzit de doctor... Stii...m-am gandit ca poate trece intr-o zi, doua si nu este nevoie sa merg la doctor daca chiar nu este ceva grav... Dar multumesc oricum de raspunsul tau, am aflat macar ca exista si doctori happy P.S. decat sa raspunzi in halul acesta mai bine abtine-te si ia exemplu de la ceilalti care au raspuns mai sus intr-un mod mult mai civilizat ca tine!