| CsGo1234567 a întrebat:

ma doare foarte rau cand ma pun in pat si cand ma ridic sub stomac cred ca dicatul sau intestinele? ar putea avea legatura cu parul de pisica? deci ieri seara am mancat cu pritena mea si m-am dus pana la baie si pisica mea sa suit pe masa si eu am mancat si a spus prietena mea ca avea prea mult par pe mancare, va rog raspundeti-mi e grav? e foarte grav? dau funda10000000000%

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Icpet a răspuns:

Pai stomacul e in stanga sus. Ficatul e in dreapta. Daca te dpare in partea inferioara a abdomenului(aproape de buric) e clar ca e la intestine ceva. Daca te doare ficatul e clar ca nu e de la parul de pisica. Ii mai auzi pe unii,, daca inghiti par de pisica se lipeste de ficat". Este imposibil ca ceva sa ajunga din tubul digestiv in ficat daca nu o ia prin sange. Daca ai inghitit cateva fire de par(si iti garantez ca daca stai cu pisica in casa ai facut-o de multe ori) vor fi eliminate fara probleme. Mai bine mergi sa iti faci un control

4 răspunsuri:
| xSega a răspuns:

Ficatul nu doare

| Mieeez666 a răspuns:

"raspundeti-mi e grav? e foarte grav?" Noi de unde dracu sa stim? Du-te la un control.

| Arthiom a răspuns:

De la parul de pisica e imposibil. De la pisica e posibil totusi sa fi luat vreun parazit/ microb. O vizita la medic te scapa de doamna cu coasa oricand happy

| CsGo1234567 explică (pentru Arthiom):

Fitar prosti