| DeDe11 a întrebat:

Buna ma doare foarte rau urechea dar stiu ca nu am OTITA m-a tras curentu si nu stiu ce sa fac! mama vine abia la 20:20
si nu stiu ce sa fac! va rog sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MrAnderson a răspuns:

Salut

Daca te-a tras curentul, ia un Parasinus si pune niste vata in urechi.
Mai e un pic si vine mama.

8 răspunsuri:
| Feeltheflow15 a răspuns:

Ia un nurofen de durere sau un paracetamol sa iti treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ia un paracetamol pe moment, mergi la medic nu stai aşa.
Te pup!

| AntoniaAndreea a răspuns:

Poti sa iti pui 3 picaturi de otocalm... daca ai prin casa este foarte bine!

| ioana21S a răspuns:

Acoper-o cu ceva caldut.Bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Automedicația nu este indicată, pune o sticluță cu apă caldă învelită într-un prosop mic și pui pe ureche, te calmează. Când vina mama ta vezi ce faci, mergi la medic sau poate ești mai bine.
Sănătate!
Pa, pa.

| Oana92 a răspuns:

Pune perna pe calorifer/teracota si dupa stai cu partea care te doare pe ea. Daca esti fumatoare baga-ti in ureche o tigara aprinsa. Sanatate!

| Raniia a răspuns:

Ia un antiinflamator daca ai peste 12 ani diclofenac sau nurofen daca ai sub 12 ani. Pune o compresa calda pe ureche(incalzeste o batistuta cu fierul de calcat sau pe calorifer) si stai in pat la caldura. Daca apar complicatii mergi la medic.Iti doresc o seara linistita si fara durere!

| MrkiddyKid1 a răspuns:

Simplu puneti in urechea care te doare vata cu otet caldut!