Bună!
Durerile de burtă/ovare/spate şi durerile de cap POT reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
Toate cele bune.
Atunci durerile acestea sunt simptome premenstruale - în mod SIGUR!
Oricum, întârzierea este mică şi nesemnificativă ( deocamdată ), deci, NU ai de ce să te îngrijorezi.
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
O zi frumoasă.
Durerea de cap e cel mai posibil sa fie din cauza deshidratarii.Si eu mai patesc asa cand uit sa mai beau apa si orele tot trec.Ideea e ca daca bei prea putina apa, sangele se ingroasa, circula mai greu, oxigeneaza creierul mai putin si de acolo durerile de cap.Eu dupa 30-40 minute dupa ce beau 0.5 L odata (cel putin) imi revin.
Evident te mai poate "durea" capu, fiind mai mult o senzatie de apasare si de la prea putin somn, da cred ca esti destul de mare sa stii cat dormi si daca e de acolo
Durerea de burta ma indoiesc amarnic ca e legata de cea de cap si cel mai probabil e de la menstruatie.
Nu te odihnesti suficient, stai noaptea la calculator (ca mine) si mananci la ore total nepotrivite. Iesi la plimbare, stai mai mult in aer liber, fa o pauza mare de ecran si totul o sa revina la normal. Pentru "durerea" lunara, intreaba farmacista, un calmant ti-ar prinde bine. Sanatate!
Si eu am cateodata dureri de cap si o senzatie profunda de greutate, dar la mine e de la oboseala. Cat despre burta, nu stiu ce sa zic. O vizita la doctor e binevenita.
Deeaandreea9156 întreabă: